Diensten diensten

Global Delivery System

Global Delivery System biedt u oplossing voor de import en export van uw documenten, pakketten en vracht. De aard van uw goederen en de bestemming van uw zending is voor ons geen belemmering. Koerier 66 neemt u alle facili teiten uit handen in diverse landen over de hele wereld.

Specificaties: Ophalen volgens uw wensen Het Pro-actieve volgen van uw zending Proof-of-delivery op aanvraag

Altijd verzeker

Stel dat uw zending niet aan deze specificaties voldoet, neem dan contact op met onze klantenservice op telefoonnummer 06-10707083

Weekend Delivery

Uw zending heeft spoed, maar het weekend staat voor de deur. Toch wilt u uw zending zo snel mogelijk laten bezorgen tegen een gereduceerd tarief. Koerier 66 biedt u de helpende hand met de Weekend Delivery service. Wij vinden dat een weekend geen belemmering mag zijn voor een spoedopdracht. Weekend Delivery is mogelijk in binnen- en buitenland. Onze medewerkers van de klantenservice vertellen u graag welke landen onder deze service vallen.

Overnight Delivery

Heeft u een zending die morgen bezorgd moet worden ergens in Europa? Wilt u dit voor een aantrekkelijke prijs regelen? Dan is Overnight Delivery van Koerier 66 de service die u zoekt. De prijs van deze service is afhankelijk van onder andere het tijdstip van de levering en de grootte van het pakket. Meer informatie vindt u bij de prijsopgave van de Overnight zendingen.

Same Day Delivery

Voor spoedeisende zendingen bieden wij u de Same Day Delivery service. Zendingen die wij vandaag bij u ophalen, leveren we dezelfde dag standaard voor 18:00 uur in geheel Nederland af. Staat uw zending ergens anders in het land en wilt u die de volgende dag voor 14:00 uur afgeleverd hebben? Geen probleem met de Same Day Delivery service. Stel, u heeft een opdracht van een klant om in korte tijd een aantal ''hard to find'' auto onderdelen te bestellen. Helaas moet u enkele dagen wachten voordat u alle onderdelen binnen krijgt. Toch wilt u uw klant snel van dienst zijn. Hoe komt u snel aan de onderdelen? Same Day Delivery is voor u de oplossing. Via (bij voorkeur) telefoon bestelt u voor 10:00 de Same Day Delivery service bij Koerier 66 . Vervolgens is er een netwerk van diverse koeriersauto''s langs de weg die via vaste routes uw onderdelen dagelijks voor 18:00 uur kan leveren. Met Same Day Delivery service van Koerier 66 zijn u en uw klanten tevreden!