Weekend diensten

Overnight Delivery

Heeft u een zending die morgen bezorgd moet worden ergens in Europa? Wilt u dit voor een aantrekkelijke prijs regelen? Dan is Overnight Delivery van Koerier 66 de service die u zoekt.
De prijs van deze service is afhankelijk van onder andere het tijdstip van de levering en de grootte van het pakket. Meer informatie vindt u bij de prijsopgave van de Overnight zendingen.

Same Day Delivery

Voor spoedeisende zendingen bieden wij u de Same Day Delivery service. Zendingen die wij vandaag bij u ophalen, leveren we dezelfde dag standaard voor 18:00 uur in geheel Nederland af. Staat uw zending ergens anders in het land en wilt u die de volgende dag voor 14:00 uur afgeleverd hebben? Geen probleem met de Same Day Delivery service.
Stel, u heeft een opdracht van een klant om in korte tijd een aantal ''hard to find'' auto onderdelen te bestellen. Helaas moet u enkele dagen wachten voordat u alle onderdelen binnen krijgt. Toch wilt u uw klant snel van dienst zijn. Hoe komt u snel aan de onderdelen? Same Day Delivery is voor u de oplossing. Via (bij voorkeur) telefoon bestelt u voor 10:00 de Same Day Delivery service bij Koerier 66. Vervolgens is er een netwerk van diverse koerierauto''s langs de weg die via vaste routes uw onderdelen dagelijks voor 18:00 uur kunnen leveren. Met Same Day Delivery service van Koerier 66 zijn u en uw klanten tevreden!