Bezorgdienst, Koeriersdienst, Koerier 66

Bezorgdienst in Bunschoten, Koerier 66

Koerier 66 is een ervaren bezorgdienst met een landelijke dekking. Uw pakketten en andere goederen kunnen we overal ter wereld bezorgen tegen scherpe tarieven. De passie van onze medewerkers en de expertise in de logistiek maken dat u een professionele dienstverlener ter beschikking heeft, voor wie geen vraag te veel is. Wij gaan verder dan alle anderen en gaan door waar anderen stoppen. Ervaart u het zelf.

Bezorgen binnen 12 of 24 uur

Als bezorgdienst moet je niet alleen betrouwbaar en professioneel zijn en tegen een scherp tarief kunnen werken. Onze klanten verwachten ook dat we pakketten en andere goederen snel van A naar B kunnen brengen. De kennis en ervaring die we in de logistieke sector hebben opgebouwd, stelt ons in staat om een 12-uurs en 24-uurs service aan te bieden en dat zeven dagen in de week. Dat wil zeggen dat de zending die u ’s ochtends bij ons ingeeft, nog dezelfde dag in Nederland wordt bezorgd. De 24-uurs service kunnen wij ook aanbieden voor het buitenland. U kunt van onze klantenservice een overzicht krijgen van de landen waarvoor dit geldt.

We komen het ook ophalen in Bunschoten

Koerier 66 is een full service bezorgdienst. Dat wil zeggen dat we niet alleen uw zending op elke plek ter wereld kunnen bezorgen, maar ook uw pakket of goederen in bijvoorbeeld Bunschoten komen ophalen. Met 17 eigen auto’s op de weg, hebben we een logistiek netwerk gecreëerd waarmee heel Nederland binnen enkele uren kunnen bedienen. Ons logistiek centrum in Amersfoort is goed ontsloten met snelwegen in alle windrichtingen. Dat scheelt veel tijd en ook veel kosten. Vandaar dat we u zulke scherpe tarieven kunnen bieden.

Ook in het weekend uw bezorgdienst

U kent het vast wel; het is vrijdagmiddag en er moet nog een zending de deur uit. Uw klant kan niet tot maandag op uw goederen wachten. Bij Koerier 66 is dat geen probleem. Wij bezorgen zeven dagen in de week, dus ook in het weekend. En waar een andere bezorgdienst daar allerlei toeslagen voor rekent, doen wij gewoon ons werk zoals alle andere dagen in de week. Ook de klantenservice is gewoon bereikbaar, zodat u op zaterdag en zondag bij ons terecht kunt met uw vragen of verzendopdrachten.

Bel voor meer informatie of een afspraak: 033 26 000 26