Bezorgdienst, Koeriersdienst, Koerier 66

Koeltransport vanuit Den Dolder, Koerier 66

Koerier-66 biedt landelijke dekking en gaat ook over de grenzen als u daarom vraagt. Vanuit onze vestiging in Amersfoort kunnen we bijna heel Nederland binnen twee uur bereiken. Dus ook Den Dolder valt binnen ons dagelijkse logistiek netwerk. Dat betekent voor u dat Koerier 66 voor al uw gekoelde waren een passend koeltransport kan aanbieden. Onze ervaren chauffeurs weten precies welke eisen er worden gesteld aan het transport van goederen die gekoeld moeten worden vervoerd.

Vleesverwerkende industrie

Het is vooral de vleesverwerkende industrie die gebruik maakt van de logistieke diensten van Koerier 66. Deze branche vraagt om flexibele beschikbaarheid van gekoelde wagens en een uitgebreid transportnetwerk. De vraag naar scherpe aan- en aflevertijden groeit en daar heeft Koerier 66 een streepje voor. Onze 12 en 24-uurs service biedt de branche de mogelijkheid om aan de kritische vraag van de klant te voldoen.

Koeltransport voor horeca

De horeca in Nederland is al jaren bezig met het maken van een kwaliteitsslag. Er wordt op een hoger niveau eten bereid en de vraag naar (koel)verse producten uit eigen land neemt daardoor toe. Voor de leveranciers ligt daar de uitdaging om de groothandel en eindgebruikers in de horeca continu, zeven dagen per week te kunnen beleveren. Koerier 66 is dan een flexibele logistieke partner die altijd capaciteit kan leveren als het gaat om koeltransport.

Vers geleverd in Den Dolder

Of het nu gaat om gekoelde etenswaren als vlees en vis of kwetsbare waren als groenten, fruit en bloemen. Met Koerier 66 bent u gegarandeerd van een gekoeld transport, waar ook in Nederland of over de grens. In de weekenden rijden we door, dus als u een spoedlevering op zaterdag of zondag moet verzorgen, is dat geen enkel probleem. U kunt daarvoor altijd contact opnemen met onze klantenservice. Kijk voor meer informatie hierover bij onze diensten.

Bel voor meer informatie of een afspraak: 033 26 000 26