Bezorgdienst, Koeriersdienst, Koerier 66

Diensten van Koerier 66

Als we het hebben over een koerier, dan verstaat u daar wellicht iets anders onder dan wij. Er zijn tal van koeriersdiensten en ze variëren nogal in wat ze wel en niet voor u kunnen betekenen. Vandaar dat we onze dienstverlening voor u op een rijtje hebben gezet. Vooropgesteld zijn er maar weinig zaken die wij niet (kunnen) vervoeren. Het loont dus altijd de moeite om de vraag aan ons te stellen, hoe onwaarschijnlijk het ook lijkt dat we het kunnen. Wij verkopen immers zelden nee. Een mooi voorbeeld is koeltransport. Zelfs vaste klanten reageren verbaasd als ze horen dat wij dat ook verzorgen.

Wereldwijde bezorging

Met ons wereldwijde logistiek netwerk kunnen we overal ter wereld uw documenten, pakketten en goederen importeren en exporteren. We zorgen niet alleen voor het transport, maar verzorgen ook allerlei administratieve handelingen. Vanzelfsprekend kunt u het proces van A tot Z volgen via uw eigen track & trace.

24-uurs bezorging

Als u iets op wilt laten halen of wilt laten afleveren op een willekeurige plek binnen Europa, dan kunnen wij dat voor u regelen. Wat vandaag bij ons binnenkomt, wordt morgen opgehaald of afgeleverd. In de koerierswereld noemen ze dat Overnight Delivery. Dat is handig om te weten als u toch besluit om prijzen te gaan vergelijken.

12-uurs bezorging

Alles wat u in de ochtend voor 10.00 uur bij ons aanlevert, bezorgen wij dezelfde dag nog voor 18.00 uur in heel Nederland. Ook halen wij pakketten en goederen voor u op, waar ook in Nederland. Dat is handig, bijvoorbeeld bij een spoedreparatie waarbij de onderdelen ergens anders vandaan moeten komen.

Weekend bezorging

Als u in het weekend iets wilt laten bezorgen of ophalen, kunnen wij dat voor u verzorgen zonder dat u meteen de hoofdprijs betaalt. Bij ons telt de werkweek zeven dagen en daar maken onze klanten graag gebruik van. De bezorging in weekenden geldt niet alleen voor Nederland, maar ook voor tal van landen in het buitenland. Bij onze klantenservice kunnen ze u precies vertellen welke dat zijn.

Goed verzekerd

Misschien ten overvloede, maar toch goed om even te melden. Uw zendingen zijn bij ons in goede handen en daarnaast ook nog eens goed verzekerd. Op aanvraag is uw zending te volgen via ‘Proof of delivery’.

Bel voor meer informatie of een afspraak 033 26 000 26.